Passie en vakmanschap

Janssen Daken levert uitsluitend dakbedekkingen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Dakbedekkingen worden gerealiseerd volgens de leveranciersvoorschriften en de voorschriften van het bouwbesluit.

Ervaring en vakkennis

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om in te spelen op alle mogelijke situaties die zich kunnen voordoen bij renovaties.

U kunt daarbij ondermeer denken aan het vervangen van dakbeschot of gordingen, het isoleren van dakoppervlakken, het vernieuwen van dakgoten en nog veel meer. Alle werkzaamheden worden van steigerbouw tot en met de eindoplevering in eigen beheer uitgevoerd.

0

Jaar ervaring

0

Tevredenheidsgarantie

0

Kwaliteit

Deskundig

Janssen Daken geeft u deskundig advies over de te nemen actie wat betreft onderhoud, veiligheids- en noodvoorzieningen.
Niet alleen voor de praktische uitvoering zijn wij uw partner. Ook voor allerhande advies omtrent daken zijn wij u graag van dienst. U kunt bij Janssen Daken zoal terecht voor advies omtrent de algemene staat van uw dak en over het onderhoud ervan, advies bij bouwplannen en dak inspectie bij de aan- of verkoop van uw woning.

Een greep uit onze diensten

Janssen Daken bestaat in de huidige vorm sinds 1997, met deze aan ruim 27 jaar lange ervaring bieden wij de top service van hoge kwaliteit als we onze klanten mogen geloven.

Pannendaken

De uitstraling van uw woning wordt voor een belangrijk deel be-paald door de staat van het dak. Een mooie pan, op de juiste manier gelegd, draagt hier onmiskenbaar aan bij.
Bij Janssen Daken kunt u kiezen uit een scala van dakpannen:
keramische  panen, geglazuurde pannen, leipannen en beton-pannen. Keuze in overvloed, waarbij wij u graag willen adviseren.

Stalen pannendaken

Stalen dakpanplaten zijn zeer flexibel.
Het materiaal kan volledig aangepast worden aan de omgeving waarin het geplaatst wordt. Stalen dakpanplaten worden door ons op maat geleverd en zijn in verschillende afwerkingen leverbaar. Door het gewicht zijn zij zeer geschikt voor lichte dakconstructies.

Leien daken

Een leien dak geeft een gebouw klasse. Het zorgt voor een nostalgische en sfeervolle uitstraling. Door de verschillende dekmethoden die wij hanteren, kan de uitstraling van uw dak worden vergroot.

Koper, zink, loodwerken

Dakelementen zoals dakgoten en hemelwaterafvoeren zorgen voor een verzorgde buitenkant van uw bedrijfspand of woning. Bij de afwerking kunt u kiezen uit verschillende materialen.


Koperwerken worden slechts eenmalig geplaatst en garanderen een duurzaam gebruik. Koper beschermt zichzelf tegen veroudering en is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.


Daken van zink worden steeds populairder en dat is niet zo vreemd. De uitstraling van zink is nu eenmaal prachtig. Met zink kunnen de meest gevarieerde dakvormen gemaakt worden. Zink is net zoals koper duurzaam.


Lood is een multifunctioneel materiaal dat uitermate geschikt is voor de waterdichte aansluiting van schoorstenen, opgaande gevels en andere aansluitingen. Lood is ook als dakbedekking zeer geschikt. Het is duurzaam van kwaliteit en het geeft het dak een aparte uitstraling.

Eisen, mogelijkheden en budget

Bij de nieuwbouw van een dak worden eisen, mogelijkheden en het beschikbare budget nauwkeurig op elkaar afgestemd.
Door onze brede vakkennis van diverse materialen zijn wij in staat vakwerk te leveren, waarbij uw opdracht tot in de kleinste details wordt verzorgd.

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare bedrijf dat bekend staat om ons vakmanschap en professionele aanpak bij het verzorgen van alle aspecten van dakwerk.

Vakkundig

Wij zijn niet alleen een betrouwbare dakdekker, maar ook vakkundig in het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen voor al uw dakbehoeften.

Kwaliteit

Wij staan bekend als een kwalitatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van uitmuntendheid in alle aspecten van ons werk.

Onderhoud

Om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen kunt u bij Janssen Daken terecht voor deskundig onderhoud. 
Zo voorkomt u problemen en kunt uw dak in optimale conditie houden. Bij het onderhoud wordt uw dak uitvoerig gecontroleerd door een specialist van Janssen Daken. Hierbij worden kleine onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd zoals het verwijderen van vuil op het dak, het reinigen van de hemelwaterafvoeren en het repareren van kleine gebreken in de dakbedekking.

Shingels

Shingles zijn een schubvormige bitumineuze dakbedekking voor hellende daken. Het van oorsprong Amerikaanse product wordt steeds vaker in Nederland gebruikt vanwege de hoge kwaliteit. Shingles worden schubvormig gelegd op schuine daken en imiteren een leien dak. Door het geringe gewicht zijn shingles geschikt voor licht hellende tot bijna loodrechte daken. Shingles zijn te gebruiken
voor uiteenlopende dakvormen zoals dakkapellen, ronde daken en
piramidevormige daken.

Bitumineuze Daken

De meeste platte of licht hellende daken worden gemaakt van bitumen dakleer. Bitumineuze daken treft u dan ook veelvuldig aan op bedrijfspanden, garages en tuinhuisjes. Het materiaal is zeer duurzaam en in verschillende varianten te krijgen. Janssen Daken maakt gebruik van APP- en SBS dakrollen.

Door onze jarenlange ervaring met bitumineuze dakbedekking kunnen wij u voor elke ondergrond een bijpassend daksysteem leveren.

Kunststof Daken

Door de jaren heen zijn er verschillende soorten kunststofdaken ontwikkeld, met daarop weer verschillende varianten. Elke type kunststof dakfolie heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken. Janssen Daken werkt met name met PVC en FPO dakfolies. Een PVC dakfolie bestaat uit weekgemaakte plastomere die niet chemisch met elkaar verbonden zijn. FPO is de nieuwe generatie van een flexibele kunststof dakbedekking, die gebruikt kan worden op zowel hellende als platte daken. De dakbedekking wordt gemaakt van een of meerdere lagen granulaat (Polyolefine), dat speciaal ontwikkeld is om aan de toekomstige milieueisen en recyclingvereisten te voldoen. Tijdens een proces van extrusie wordt het materiaal geproduceerd, waarmee men al meer dan dertig jaar kan toepassen. Tijdens een extrusie proces wordt namelijk het vloeibaar gemaakte granulaat samengevoegd met een glasvlies drager. Het fijne bij FPO is dat het geen uitspoeling heeft, waardoor je het regenwater kunt hergebruiken. FPO is kortom een zeer flexibele dakbedekking, waardoor je het voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Hier eindigen de voordelen echter niet:

- Het bedekken van je dak met FPO gaat zonder vuur, dus de aanleg is veiliger en zonder brandgevaar.

- Snelle plaatsing van je dakbedekking.

- Membraan op maat is mogelijk.

- Het materiaal zal door de jaren heen ook soepel blijven.

- FPO is geschikt voor de recycling van regenwater.

- Op FPO dakbedekking kun je gemakkelijk zonnepanelen installeren.

- Het materiaal is wortel vast.

- FPO is vliegvuurbestendig.

- Het is weekmakervrij.

- FPO is hagelbestendig.

- FPO is ozonbestendig.

Voorkom onaangename verrassingen

Door het laten uitvoeren van een dakinspectie door Janssen Daken krijgt u een volledig inzicht in de kwaliteit van uw dakbedekking en de waterhuishouding.

Een dakinspectie bestaat ondermeer uit een grondige controle van de dakbedekking, lichtstraten, looppaden en aansluitingen.

Na verloop van enige jaren vertoont een dak vaak kleine gebreken die, mits onopgemerkt, op een later tijdstip voor grote problemen kunnen zorgen. Door uw dakinspectie tijdig te laten uitvoeren, voorkomt u hoge kosten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.